FJÄLLTELEFONEN

Din livlina där andra telefoner inte fungerar

MER INFORMATION

NÄR DU VILL BLI NÅDD

När du vill få tag i eller om du vill att dina nära ska kunna få tag i dig kan du befinna dig i områden som mobiltäckingen inte är den bästa. Man kan säkra upp sig med  abonnemang men fortafrande funkar det inte. Med en Westel telefon kan du bli nåbar i stora delar av Norrland.
Se våran täckningskarta

PRIS

Vi har flera alternativ att välja på. Du kan välja abonnemang efter ditt behov. Semestrar du i fjällen, bor du här eller jobbar du i områden som saknar den ”vanliga” täckningen. Abonnemang efter behov alltså.

LARM & TRYGGHET

I Norrland är avstånden långa. I ett nödläge kan räddningsinsatsen dröja, och till och med vara svår att få tag på.  Westels telefon är en livlina där du alltid kan ringa SOS eller brandkår. Du kan ringa var du vill, även där det vanliga telenätet inte når eller ligger nere.  Westels radiotelefon är lika viktig att ha med ut i vildmarken som en förbandslåda!

TÄCKNINGSOMRÅDE

Westels nät täcker ungeför en tredjedel av Norrlands yta. Från Särna i Dalarna till Tärnaby i södra Lappland, och från Gnarp till Bredbyn längs Norrlandskusten. 
Se täckningskarta