Nya Peltor WS Alert XPV

Soldrivet headset är ett Bluetooth® MultiPoint-headset med brusreducerande mikrofon och är självladdande med fotovoltaisk kraft.

5450 kr

 

Converter 24-12V linjär Oisolerad 12-18 Amp

985,00 kr
Späningsomvandlare PV12S oisolerad Alfa Tronix 24-12volt, 12-18ampere. Används till Åkeriradio...
REA

V-com M80 Mobilradio på 80MHz + handsfree kit carcomm mic

4990,00 kr
Man använder radion i grävmaskiner, hjullastare och lastbilar mm. Radioapparaterna...
REA

Zodiac D-80

3500,00 kr
ZODIAC D80 – Ett steg närmare det perfekta! En smidig...

V-COM M80 RADIO + HANDSFREE KIT

6508,00 kr
Mobilstation för 80 MHz bandet. Robust, slagtålig och enkel att...

V-com M80 radio + handsfree kit + trådlös PTT

6500,00 kr
Mobilstation för 80 MHz bandet. Robust, slagtålig och enkel att...

Antennspröt 1/4 Våg 68-225 MHz

437,50 kr
Antennradiator 1/4 vågsantenn 68-225 MHz 0 dB gain. Kap Schema...
REA

Zodiac Transport 80

3500,00 kr
Zodiac Transport är en ny modern, fullt programmerbar mobil radio...
REA

Vi inser vikten av tillförlitlig kommunikation oavsett om du är på väg till ett möte, på kontoret eller i fältet. Med överlägsen teknik och bekväm design erbjuder vårt sortiment den ultimata kommunikationsupplevelsen.

Våra handsfree- och headsetalternativ är skräddarsydda för användarens behov. Oavsett om du söker kristallklar ljudkvalitet för samtal eller en ergonomisk lösning för långa arbetsdagar har vi det perfekta alternativet för dig.

För yrkesförare och företag där säkerhet och effektivitet är kritiska erbjuder vi handsfreealternativ som möjliggör att du kan hålla händerna på ratten samtidigt som du har klar och tydlig kommunikation. Våra headset passar perfekt i miljöer och har brusreduceringsteknik för en ostörd arbetsdag.

Oavsett om du arbetar inom transport, logistik eller andra branscher, är våra handsfree- och headsetlösningar anpassningsbara för att möta dina specifika behov. Vi strävar efter att erbjuda pålitliga och kostnadseffektiva alternativ som förbättrar din arbetsdag och ökar din produktivitet.

Handsfree och Handsfree-lösningar för Kommunikationssystem

Professionell kommunikation i arbetsfordon, fordon och industrimiljöer kräver pålitliga och effektiva handsfree-lösningar. Här är en översikt över några av de handsfree-alternativ vi erbjuder:

ICOM IC-F5022/6022: VHF- och UHF-radioenheter med tillbehör som micförstärkare, svanhalsmikrofoner och externa högtalare. Perfekt för arbetsfordon och yrkesanvändning.

ICOM IP501M – FAST INSTALLATION: En LTE-radio med handsfreeadapter och externa högtalare för snabb och pålitlig trådlös kommunikation.

ICOM IC-F5400/F6400 – FAST INSTALLATION: VHF- och UHF-radiomodeller med handsfreeadapter och externa högtalare. Digitala kanaler för avancerade kommunikationsbehov.

V-COM M80: VHF-radio med micförstärkare och externa högtalare för förbättrad ljudkvalitet och marinanvändning.

V-COM M80 UPPDATERAD VERSION: Uppdaterad version med flexibla PTT-alternativ och bullerreducering. Anpassningsbar för olika arbetsmiljöer.

Oavsett yrke och behov erbjuder vi en lämplig handsfree-lösning för tydlig och säker kommunikation.

Nya Freebird com

Hörselkåpan är fulladdad med säkerhet, teknik och effektiv kommunikation där den inbyggda kommunikationsradion både förenklar kommunikation på arbetsplatsen samtidigt som den reducerar risken för missförstånd som kan leda till olyckor.

4995 kr

 

Dignita AM-7000 alkoholmätare

1850 kr

Kolla in våra hjälmar

Icaro TZ

Nu kampanj på enbart hjälm

3195 kr