Nya Peltor WS Alert XPV

Soldrivet headset är ett Bluetooth® MultiPoint-headset med brusreducerande mikrofon och är självladdande med fotovoltaisk kraft.

5450 kr

 

Guardio ARMET

1405,00 kr7096,00 kr
En välventilerad och bekväm skyddshjälm med fokus på komfort och...

Guardio VisorFlex Pannlampa

1216,00 kr
Den unika Guardio VisorFlex lampan är designad för att användas...

Guardio ARMET VOLT

1405,00 kr7096,00 kr
Världens första industrihjälm (EN397) med MIPS och twICEme! Utvecklat i...

Icaro TZ Svart utan visir

3195,00 kr8880,50 kr
Lättviktshjälm för dig som letar efter en lätt och tålig...
Icaro Solar X, (skoter & paramotorhjälm med visir & hörselkåpor). Denna hjälm passar för skoterkörning och paramotorflygning. Perfekt för skogsarbetare och renskötare. Svart

Icaro Solar X

3325,00 kr12464,00 kr
Denna kvalitetshjälm som enbart väger 550 gram passar lika bra...

Paketerbjudande: SecureFit™ Skyddshjälm X5001VE-CE m. integrerade skyddsglasögon

1220,00 kr
Hjälm: Säkert och bekvämt huvudskydd för arbeten på höjder eller...

3M™ Integrerade skyddsglasögon till skyddshjälm, gul lins, V9A

144,00 kr
Produktbeskrivning Skyddar ögonen mot partiklar och UV-strålning Enkla att fästa...

Våra yrkeshjälmar är resultatet av vår långa erfarenhet och engagemang för att uppfylla högsta säkerhetsstandarder och använda högkvalitativa material för att garantera långvarig och pålitlig användning. Vi har investerat tid och resurser i att forska och utveckla hjälmar som inte bara ger överlägset skydd utan också komfort och funktionalitet.

Dessa hjälmar är särskilt utformade för att erbjuda överlägset skydd mot potentiella faror på arbetsplatsen och under friluftsaktiviteter som skoterkörning. Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats, inom skogsbruket eller inom någon annan yrkesbransch, är våra hjälmar utformade för att möta dina specifika behov.

Bland vårt sortiment finns även hjälmar som är de enda i världen som är utrustade med både MIPS- och twICEme-teknologi, vilket höjer säkerhetsnivån till en helt ny standard. Dessa avancerade teknologier ökar hjälmarnas förmåga att absorbera och reducera påverkan vid eventuella olyckor eller incidenter.

För äventyrsentusiaster som älskar utomhusaktiviteter som skoterkörning och ATV-utflykter har vi också våra superlätta Solar X-hjälmar. Ursprungligen designade för paragliding, är dessa hjälmar nu det optimala valet för dem som tillbringar mycket tid i naturen och utforskar krävande terräng med skoter eller ATV. Med en Solar X-hjälm får du den ultimata kombinationen av säkerhet och rörelsefrihet, vilket gör dina äventyr både tryggare och mer komfortabla.

Våra hjälmar är ergonomiskt utformade och lätta för att ge en behaglig passform och minska belastningen på nacken, oavsett om du arbetar långa dagar eller ägnar dig åt skoterkörning. De flesta av våra modeller har tillbehör som ansiktsvisir, hörselskydd och belysningssystem för att öka säkerheten och funktionaliteten i arbetsmiljön eller under skoterkörning.

Våra hjälmar är utformade för att skydda och förbättra din upplevelse samtidigt som de är utvecklade för att vara lätta och stödjande. Så du kan fokusera på det som är viktigast för dig: säkerhet, komfort och frihet.

Nya Freebird com

Hörselkåpan är fulladdad med säkerhet, teknik och effektiv kommunikation där den inbyggda kommunikationsradion både förenklar kommunikation på arbetsplatsen samtidigt som den reducerar risken för missförstånd som kan leda till olyckor.

4995 kr

 

Dignita AM-7000 alkoholmätare

1850 kr

Kolla in våra hjälmar

Icaro TZ

Nu kampanj på enbart hjälm

3195 kr