WESTÉL NYHETER

Westél Nyheter och information.

Avbrott på grund av åska

Våra baser Ansätten och Trekilen är ur funktion på grund av problem med strömförsörjningen. Servicepersonal är på väg till platsen. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.

Försenade fakturor.

Vi har problem med bytet av faktura system gällande Westel abonnemangen och är därför försenade med utskicket som skulle kommit 1 Maj.
Fakturor kommer komma under nästa vecka och kommer ha betaltid på 30dagar.
Vi har nu möjlighet till alla betalningsalternativ Post, Autogiro, PDF faktura, E-faktura direkt in på banken.

Beklagar förseningen

Vid frågor eller funderingar ring eller mejla
010-4103300, admin@westel.se

Problem med växelnummer.

På grund av en fördröjning vid vår övergång till en ny företagsväxellösning så kan det vara svårt att komma fram till 0690 221 30 och 0942 105 61. Vi räknar med att allt skall fungera som det skall senast till mitten av veckan. Våra mobilnummer och radiotelefonnummer är opåverkade.

Vi kan nås på våra nya nummer:

  • 010 410 33 00 Växel
  • 010 410 33 02 Torbjörn
  • 010 410 33 03 Björn
  • 010 410 33 04 Magnus

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Begränsade öppettider p.g.a sjukdom

Tills vidare har Doroteabutiken begränsade öppettider på grund av sjukdom.

Då vi inte har möjlighet att hålla öppet under våra fasta tider är butiken öppen helt enkelt när vi är på plats.

Vi beklagar olägenheten, men för att vara på den säkra sidan får ni gärna slå oss en signal på 0690-221 30 eller boka en tid på admin@westel.se inför ert besök!

Nu är vi medlemmar i SKEF!

Lappland Network Services, Westels moderbolag, blev i slutet av förra månaden medlem i Sveriges Kommunikations-Elektronik Företagarförening (SKEF) – branschorganisationen för återförsäljare och leverantörer riktade mot professionella användare av trådlös kommunikation.

Erbjudande: Två lösningar i ett abonnemang

Med ett abonnemang hos Westel kan du ha en vanlig mobiltelefon som fungerar i Telias nät och en WRT som fungerar i Westels nät. Om mobiltelefonen är avstängd eller inte har täckning ringer det i WRT.
 
I abonnemanget ingår 20GB surf, fria SMS/MMS och fria samtal i Sverige samt WRT-abonnemang med fria samtal i Sverige.
 
Bindningstid: 24 månader.
 
Pris: 480kr/månad (inkl. moms)
Kontakta oss här för att teckna ditt abonnemang!
 
Du kan även köpa till en Motorola Moto G6 eller Samsung A5 samt nya WRT:n F3400 för 354kr/månad (0% ränta) i 24 månader. Avi- och uppläggningsavgifter tillkommer.
OBS! Erbjudandet gäller till 30 september 2018.

DRIFTSTOPP PÅ WESTÉLNÄTET

08.00: För närvarande är det ett driftstopp på hela vårt Westél-nät. Tekniker påväg för att avhjälpa problemet. Vi återkommer med information när felet är avhjälpt.

Uppdatering 10.49: Nu är vi igång på reservkraft och väntar på att vår elleverantör ska åtgärda felet.

Hur vi hanterar dina personuppgifter

På fredag börjar EU:s dataskyddsförordning, GDPR, att gälla. Därför vill vi meddela våra kunder att Westél samlar in viss information från dig när du lägger en beställning, loggar in i vår webbshop, besöker vår hemsida eller våra plattformar i sociala medier samt på annat sätt kommunicerar med oss, t.ex. via vår kundtjänst.

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt, och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

På denna sida kan du läsa hur Westél/Lappland Network Services AB (Westél) hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Vi uppmuntrar dig att läsa igenom informationen noggrant. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras är du välkommen att kontakta oss.

En dag på kontoret.

Bara en dag på kontoret för oss på Westél. Snöröjning på Borga och Mellanskogsfjället.

Westél-reportage i Skef News

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I December-numret av Skef News finns ett reportage om Westel och vårt telefonnät, som du kan läsa genom att klicka på länken nedan.

Bland annat får du veta hur det kommer sig att det endast behövs 16 basstationer för att täcka en tredjedel av Norrlands yta.

Länk till reportaget finns här.

Arkiv